Pengalaman Batuk Teruk Semasa Mengandung

| |

Assalamualaikum. Kali ni saya nak kongsikan pengalaman semasa mengandungkan ‘Aqeelah. Masa tu, saya mengalami batuk teruk dari awal mengandung dan batuk tu hanya betul-betul hilang selepas bersalin. Setiap kali batuk, area belikat saya akan rasa sakit. Dah pergi urut pun, tapi sakit tu tetap … Read More

Ejen Sah Bantal Hotel DAG

| |

Assalamualaikum. Saya sebenarnya dah terjebak dengan bisnes bantal hotel ni dari tahun lepas. Tapi sebelum ni saya cuma promote di FB. Ni baru nak war-war kan di blog. Saya jual bantal hotel jenama DAG, yang makin lama makin popular tu. Siap dah ada iklan … Read More

Melangkah Ke Umur 30 Tahun

| |

Assalamualaikum. Alhamdulillah, Hari ni 30 Mac 2017, dan saya dah genap 30 tahun. Terasa lain pula bila angka depan dah berubah ke nombor tiga. Apa-apa pun, itu hanya sekadar angka. Dalam hati tetap mudah remaja gitu. Hihi. Saya tak mengharapkan apa-apa hadiah pun. Cuma … Read More

Pengalaman Bersalin Anak Ketiga

| |

Assalamualaikum. Irdhina ‘Aqeelah dah tiga bulan, dan baru saya ada kekuatan untuk menulis kisah kelahirannya. Rasa janggal sebenarnya nak mengarang, tapi saya cuba ye. Due date ‘Aqeelah adalah pada 8 Nov 2016 (Selasa). Ammar dan Aneesa dulu memang lahir ikut due date, jadi untuk anak … Read More

1 2 3 4 180