» » [18SX] Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dengan Set Kesuburan Shaklee

[18SX] Tingkatkan Kesuburan Lelaki Dengan Set Kesuburan Shaklee

posted in: Shaklee | 1

Masalah kesuburan lelaki bukan penghalang mutlak untuk mendapatkan zuriat

Assalamualaikum.

Setiap pasangan berkahwin pasti mengharapkan kehadiran cahayamata sebagai penyeri hidup. Tetapi, tidak semua pasangan berpeluang untuk merasai pengalaman ini sejurus selepas perkahwinan. Ada yang terpaksa menunggu beberapa tahun sebelum mendapat berita gembira yang dinanti-nantikan. Dan selalunya bila perkara ini berlaku, pihak wanita yang sering disalahkan. Tak adil la begitu, kan?

Bila menghadapi masalah ini, kedua-dua pasangan perlulah membuat pemeriksaan doktor untuk mengetahui samaada mereka mempunyai masalah untuk mendapatkan zuriat. Jika terdapat masalah dalam sistem reproduktif, maka rawatan susulan boleh dimulakan segera.

masalah kesuburan lelaki

Selain dari rawatan hospital, pasangan juga boleh mencuba pelbagai alternatif lain. Dan, yang paling penting adalah menjaga kesihatan badan secara optimum. Bagi yang merokok dan meminum minuman alkohol, perlulah menghentikan tabiat buruk ini. Bagi yang obesiti pula, perlu menurunkan berat badan. Dan cuba amalkan untuk konsisten melakukan senaman, sekurang-kurangnya tiga kali seminggu.

Pengambilan vitamin juga mampu untuk membantu anda untuk mendapatkan zuriat. Untuk hari ini, Mama akan berkongsikan tentang vitamin Shaklee untuk meningkatkan kesuburan lelaki. Terdapat dua produk dalam set kesuburan lelaki Shaklee, iaitu Vita E Complex dan Zinc Complex. Kedua-dua produk ini mempunyai fungsi yang tersendiri dan perlu diambil kedua-duanya sekali untuk mendapatkan kesan yang positif.

set kesuburan lelaki shaklee

1. VITA E COMPLEX:

Vita E Complex ini turut dikenali sebagai ‘vitamin cinta‘. Ini kerana Vita E membantu penghasilan hormon seks dan merangsang libido. Ini membantu untuk menyelesaikan masalah kedinginan di antara pasangan berkahwin. Vita E membuatkan lelaki menjadi lebih mudah terangsang dan lebih bertenaga dalam hubungan intim. Ianya juga membantu untuk menghasilkan ereksi yang lebih lama.

Selain itu, Vita E ini meningkatkan kualiti sperma lelaki dengan menghalang kerosakan sperma yang disebabkan oleh radikal bebas. Vita E Shaklee adalah unik kerana dilengkapi dengan Selenium, dan dengan pengambilan secara konsisten, ianya akan membantu pergerakan sperma supaya dapat bertemu dengan ovum.

2. Zinc Complex

Zinc sangat penting bagi kaum lelaki, dan bilangan zinc yang terbanyak dalam badan lelaki adalah pada bahagian prostat. Bagi prostat yang tidak normal, didapati bahawa kandungan zinc nya sangat rendah jika dibandingkan dengan prostat yang normal. Pengambilan Zinc Complex membantu untuk menambahkan bilangan sperma dan sekaligus meningkatkan kebarangkalian percantuman antara sperma dan ovum.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

One Response

  1. Denaihati
    | Reply

    mudahan ramai yang berjaya meningkatkan kesuburan dengan produk ni.
    Denaihati recently posted..Piala Dunia 2014 lebih menarik dengan Astro B.yond baruMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge