» » Atasi Masalah Ketagih Merokok Sebelum Terlambat

Atasi Masalah Ketagih Merokok Sebelum Terlambat

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

Alhamdulilah, sudah sebulan Mama dan keluarga kembali semula ke Malaysia. Sejak sibuk-sibuk menguruskan pelbagai urusan untuk pulang ke Malaysia, blog-blog Mama pun terabai. Bila dah sampai sini, kemalasan pula melanda. Hehe. InsyaAllah, selepas ini Mama akan kembali aktif berblog.

Mungkin ada yang belum tahu. Promosi Shaklee untuk bulan ini adalah sirap ajaib Vivix. Sebelum ini Mama pernah kongsikan yang Vivix ini sesuai untuk pesakit darah tinggi, kencing manis, dan strok. Vivix juga sesuai diamalkan oleh orang-orang yang nak awet muda, macam Ayu Raudhah.

vivix shaklee

Kali ini, Mama ingin kongsikan pula kelebihan Vivix yang lain, iaitu ianya mampu membantu perokok untuk berhenti merokok. Bila perokok mula mengamalkan Vivix, mereka akan rasa yang rokok itu terasa pahit dan kemudian mereka akan berhenti dari merokok.

Jom kita saksikan testimoni Vivix dalam bentuk temubual:

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge