» » Bagaimana AJHT Shaklee Melegakan Sakit Sendi?

Bagaimana AJHT Shaklee Melegakan Sakit Sendi?

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

Sendi yang sihat amat diperlukan untuk memastikan pergerakan seharian kita tidak terhad. Untuk memastikan sendi yang sihat, empat komponen ini perlulah berada dalam keadaa yang baik iaitu; ligamen, tendon, tulang rawan, dan bendalir sinovia. Antara nutrien yang diperlukan oleh badan kita untuk menjaga kesihatan sendi adalah glukosamina, vitamin C, omega 3, kalsium dan juga mineral.

Suplemen yang boleh diambil bagi membantu menjaga kesihatan sendi adalah Advanced Joint Health Tablet (AJHT) keluaran Shaklee. Ianya bertindak dalam tiga cara mudah, iaitu:

  1. menyokong keselesaan sendi (melalui kesan daripada ekstrak Boswellia)
  2. meningkatkan kesan ‘kusyen’ (melalui kesan daripada ekstrak jagung yang kaya dengan glukosamina)
  3. memelihara tisu penyambung yang sihat (melalui kesan daripada vitamin C, zink, tembaga, dan mangan)

advanced joint health tablet shaklee

Ekstrak Boswellia yang terdapat dalam AJHT ini telah diguna secara tradisional dalam perubatan Ayurvedic sejak lebih 5000 tahun dahulu untuk merawat osteoarthritis dan rheumatoid arthritis. Di dalam ekstrak Boswellia ini terdapat  AKBA (Asetil-Keto-Beta-Boswellik Asid) yang merupakan agen anti-radang semulajadi. AKBA ini bertindak menghalang bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi.

Ujian klinikal mendapati bahawa ekstrak Boswellia ini dapat bertindak seawal 5 hari dan lebih berkesan berbanding jenama terkemuka lain dalam kategori yang sama.

Untuk mendapatkan kesan yang lebih bagus, AJHT ini perlulah diambil bersama dengan Omega Guard dan Ostematrix, seperti yang telah Mama terangkan dengan mendalam di page ini: Sakit Sendi

set sendi shaklee

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge