Melangkah Ke Umur 30 Tahun
| |

Assalamualaikum. Alhamdulillah, Hari ni 30 Mac 2017, dan saya dah genap 30 tahun. Terasa lain pula bila angka depan dah berubah ke nombor tiga. Apa-apa pun, itu hanya sekadar angka. Dalam hati tetap mudah remaja gitu. Hihi. Saya tak mengharapkan apa-apa hadiah pun. Cuma … Read More

Pengalaman Bersalin Anak Ketiga
| |

Assalamualaikum. Irdhina ‘Aqeelah dah tiga bulan, dan baru saya ada kekuatan untuk menulis kisah kelahirannya. Rasa janggal sebenarnya nak mengarang, tapi saya cuba ye. Due date ‘Aqeelah adalah pada 8 Nov 2016 (Selasa). Ammar dan Aneesa dulu memang lahir ikut due date, jadi untuk anak … Read More

Planner 2017 Dah Sampai
| |

Assalamualaikum. Dah lama blog ni bersawang. Hampir setahun gak. Sebenarnya dalam awal tahun 2016 hari tu, saya mengandung. Dan dari awal mengandung, kesihatan tak berapa elok sampailah bersalin. Nak menghadap blog memang tak ada mood langsung. Tu yang dah lama menyepi. Huhu. Alhamdulillah, sekarang … Read More

Bukti Emas Powergold Diterima di Luar Negara
| |

Assalamualaikum. Bagi yang baru nak berjinak dengan simpanan goldbar, pasti nak tahu di mana boleh jual semula emas mereka. Dan samaada emas Powergold diterima oleh arrahnu atau tidak. Sebenarnya, anda tidak perlu risau langsung. Sebabnya, apa yang anda beli adalah emas tulen. Emas tulen … Read More

Produk Powergold
| |

Assalamualaikum buat pembaca semua, sehingga ke saat ini, powergold telah mengeluarkan pelbagai edisi emas untuk di miliki. Berikut adalah antara koleksi produk Powergold yang telah berada di pasaran. Versi Gold Bar Koleksi GoldBar 1 Gram Ordinary Hard Seal (L.E) Black&Gold Edition (L.E) Merdeka Edition (L.E) Raya Edition (L.E) … Read More

Apa Itu Spread Emas?
| |

Assalamualaikum buat pembaca yang setia. Hari ini saya akan berkongsi salah satu faktor yang perlu diambil kira dalam pertimbangan untuk membeli emas berbentuk gold bar, jongkong, coin atau pun dinar. Selalunya jika membeli emas berbentuk seperti ini, lazimnya jika hendak menjualnya kembali kita akan … Read More

Kelebihan Stokis vs Ahli Powergold
| |

Kelebihan Jadi Ahli Powergold Kelebihan utama menjadi ahli Powergold ialah dapat membeli emas pada harga ahli, yang jauh lagi murah dari harga jualan. Anda boleh tengok gambar di bawah untuk lihat perbezaan harga tersebut.   Walaupun dengan hanya menjadi ahli, anda sudah boleh berniaga … Read More

Jenis-Jenis Bonus Dalam Powergold
| |

Bagi yang ingin mendaftar sebagai ahli atau stokis Powergold, mesti nak tahu apa kelebihannya yang boleh anda dapat. Jadi kali ini, saya nak kongsikan pelbagai jenis bonus yang ditawarkan.   1. Sponsor Bonus (Bonus Tajaan) Bonus tajaan diberikan apabila kita menaja orang baru ke … Read More

Cara Beli Emas Powergold
| |

Masa Untuk Kumpul Emas Dah terbuka hati nak tukar duit simpanan kepada emas ke? Alhamdulillah, anda memang di tempat yang betul! Bila cakap fasal nak beli emas ni, ramai yang takut-takut. Pertama, tak tahu cara. Kedua, rasa mahal. Ketiga, takut kena tipu. Dan macam-macam … Read More

1 2 3 4 5 80