Tutorial – Cara Ukur Berat Blog
| |

~SILA TEKAN TAJUK ENTRY UNTUK KOMEN~ Salam…Rasanya dah ramai yang tahu tentang nak ukur berat blog ni…Tapi seperti yang aku dah janjikan dalam entry ‘4 Perkara Wajib Elak Dalam Blog‘ ini, blog yang ‘obese’ perlu dielakkan..So untuk tahu samaada blog kita terlebih berat (lambat … Read More

Tutorial – 4 Perkara Wajib Elak Dalam Blog
| |

~SILA KLIK TAJUK ENTRY UNTUK KOMEN~ Psssstttt…Sebelum start masuk entry betul…Just nak tanya..OK tak layout baru blog ni? Aku tukar lagi, sebab dah bosan dengan yang lama..Kalu dulu kaler pink, now kaler purple plak..Oh dah macam tema kahwin hari tu plak: PINK PURPLE… =) … Read More

Rindu Bertandang Lagi
| |

Ya, aku teramat rindu pada orang itu, pada wajah itu, dan pada suara itu.. aku rindu sangat padanya… perasaan ini hadir dengan tiba2… tak tahu kenapa.. bila mendengar orang berkata mengenai dirinya, aku terkilan… kerana aku tak dapat merasa hidup lama dengannya… bila mereka … Read More

Oh perempuan..
| |

Selama hampir dua bulan aku menjalani praktikal, banyak yang aku telah belajar..bukan sahaja mengenai Good Manufacturing Practice (GMP), tetapi yang paling aku hargai adalah pendedahan kepada dunia pekerjaan, yang penuh dengan ragamnya..dan juga mengenai ragam manusia.. sebelum ini, kehidupan aku hanyalah dikelilingi dengan pelajar2 … Read More

Protected: Kisah Itu
| |

There is no excerpt because this is a protected post.

Protected: kisah kau dan aku
| |

There is no excerpt because this is a protected post.

saat terakhir bersama mu (sticky post)
| |

Joe ada buat contest…dan hadiah2 yang ditawarkan sangat2 menarik..aku nak mencuba nasib ni..harap2nya menang la.. =) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: “Badariah, abang kamu datang untuk bawak kamu pulang ke rumah” kata guru ku. Aku terkesima. Apa yang telah terjadi? Kenapa dengan Abah? Di dalam hati kecil ku … Read More

Kampus baru UiTM Puncak Alam
| |

aku dah abes exam!! wah, syok sangat2x.. tapi bila dah habis exam ni macam tak ada mood pulak nak update blog..hehehe.. =p macam tak sangka je aku dah habis third year..and nak masuk final year dah..huhu..takutnya..nama2 ubat pun banyak yang aku tak ingat lagi..macam … Read More

Protected: inilah aku
| |

There is no excerpt because this is a protected post.

1 77 78 79 80