» » Cara Menghilangkan Keputihan

Cara Menghilangkan Keputihan

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

Antara masalah yang sering dihadapi oleh wanita adalah masalah keputihan. Di sini Mama nak kongsikan cara yang boleh digunakan untuk menghilangkan keputihan. Mama dah cuba, dan memang ianya berkesan. Ambil masa dalam 3 tiga hari je, dan Alhamdulillah Mama dah tak ada masalah keputihan lagi.

Tapi sebelum itu, mari kita baca dulu serba sedikit mengenai masalah ini. Keputihan adalah lelehan lendir jernih atau berwarna putih yang keluar dari faraj wanita. Tesktur lendiran yang keluar ini berbeza bagi setiap individu. Jika keputihan yang anda alami itu biasa, ianya tidak akan berbau. Tetapi bila sudah terdapat jangkitan kuman, ianya akan berbau busuk dan bertukar warna.

Apabila kita menghadapi masalah keputihan ini, kita kena selalu menukar seluar dalam supaya ianya tidak menjadi semakin teruk dan berbau. Kebersihan untuk bersolat juga perlu diambil kira. Sebab itu, kita kena cuba juga untuk menghilangkan masalah keputihan ini.

Selain daripada menggunakan petua-petua yang banyak dikongsikan di internet, anda juga boleh mengamalkan pengambilan suplemen Shaklee untuk menghilangkan keputihan. Produk yang dimaksudkan adalah Alfalfa. Mama dah guna, dan memang akui keberkesanannya. Jika sebelum ini tak pernah lekang dengan masalah keputihan, tapi kini tak lagi. Mama dah atasinya, anda bila lagi? =)

alfalfa complex shaklee

 

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge