Pengalaman Batuk Teruk Semasa Mengandung

| |

Assalamualaikum. Kali ni saya nak kongsikan pengalaman semasa mengandungkan ‘Aqeelah. Masa tu, saya mengalami batuk teruk dari awal mengandung dan batuk tu hanya betul-betul hilang selepas bersalin. Setiap kali batuk, area belikat saya akan rasa sakit. Dah pergi urut pun, tapi sakit tu tetap … Read More

Melangkah Ke Umur 30 Tahun

| |

Assalamualaikum. Alhamdulillah, Hari ni 30 Mac 2017, dan saya dah genap 30 tahun. Terasa lain pula bila angka depan dah berubah ke nombor tiga. Apa-apa pun, itu hanya sekadar angka. Dalam hati tetap mudah remaja gitu. Hihi. Saya tak mengharapkan apa-apa hadiah pun. Cuma … Read More

Pengalaman Bersalin Anak Ketiga

| |

Assalamualaikum. Irdhina ‘Aqeelah dah tiga bulan, dan baru saya ada kekuatan untuk menulis kisah kelahirannya. Rasa janggal sebenarnya nak mengarang, tapi saya cuba ye. Due date ‘Aqeelah adalah pada 8 Nov 2016 (Selasa). Ammar dan Aneesa dulu memang lahir ikut due date, jadi untuk anak … Read More

Planner 2017 Dah Sampai

| |

Assalamualaikum. Dah lama blog ni bersawang. Hampir setahun gak. Sebenarnya dalam awal tahun 2016 hari tu, saya mengandung. Dan dari awal mengandung, kesihatan tak berapa elok sampailah bersalin. Nak menghadap blog memang tak ada mood langsung. Tu yang dah lama menyepi. Huhu. Alhamdulillah, sekarang … Read More

1 2 3 4 85