Proses Memilih Tadika Untuk Ammar

| |

Assalamualaikum. Tahun depan Ammar dah masuk 5 tahun. Dah memang kena hantar ke tadika. Jadi sekarang ini kami tengah dalam proses nak pilih tadika buat Ammar. Untuk setakat ini memang Mama berminat dengan tadika ABS. Selalu sangat tengok aktiviti-aktitiviti yang dijalankan oleh tadika ABS … Read More

Ambil Angin di Taman Layang-Layang Kepong

| |

Assalamualaikum. Hari Rabu baru ini kami bawa anak-anak berjalan-jalan di Taman Layang-Layang Kepong. Nama lain bagi taman ni Taman Metropolitan Kepong. Sebenarnya dah hampir dua minggu kami merancang nak ke sana. Tapi bila petang je hujan. Jadi kami terus tukar strategi untuk pergi pada … Read More

Blouse Moden Online Dari Zalora

| |

Assalamualaikum. Bila dah habis raya ini, mesti ramai yang rasa baju dan seluar jadi ketat kan? Hihi, kalau dah masa beraya asyik makan je, memang macam tu la jadinya. Jangan nak salahkan mesin basuh pula tau. Ok hari tu kan Mama ada update fasal … Read More

Personal Coaching Bersama Penulis Buku “Ibu Bijak Anak Bahagia”

| |

Assalamualaikum.     Kali ini Mama nak berceritakan mengenai sesi personal coaching bersama Puan Ashikin Hashim yang Mama hadiri semalam. Beliau merupakan seorang penulis buku, dan buku di bawah ini buku hasil tulisan beliau. Coaching yang Mama ikuti ini adalah untuk modul #icanteachmychild. Fokusnya adalah untuk … Read More

1 2 3 4 5 6 85