Jenis-Jenis Bonus Dalam Powergold

| |

Bagi yang ingin mendaftar sebagai ahli atau stokis Powergold, mesti nak tahu apa kelebihannya yang boleh anda dapat. Jadi kali ini, saya nak kongsikan pelbagai jenis bonus yang ditawarkan.   1. Sponsor Bonus (Bonus Tajaan) Bonus tajaan diberikan apabila kita menaja orang baru ke … Read More

Cara Beli Emas Powergold

| |

Masa Untuk Kumpul Emas Dah terbuka hati nak tukar duit simpanan kepada emas ke? Alhamdulillah, anda memang di tempat yang betul! Bila cakap fasal nak beli emas ni, ramai yang takut-takut. Pertama, tak tahu cara. Kedua, rasa mahal. Ketiga, takut kena tipu. Dan macam-macam … Read More

Elak Kebocoran Wang Dengan Menyimpan Emas

| |

Pantang Ada Duit Cash Rasanya ramai yang ada masalah ini. Langsung tak boleh ada duit dalam tangan, mesti akan terguna! Tak kiralah lelaki ataupun perempuan, kita memang lebih mudah terpengaruh untuk berbelanja apabila ada duit lebih. Bila nampak benda yang menarik je, terus keluarkan … Read More

Goldbar 1 Gram Powergold Ditimbang

| |

Berat Goldbar 1 Gram Tidak Tepat? Bagi yang belum tahu, goldbar 1 gram Powergold di seal rapi dengan plastik laminate bagi melindungi goldbar ini dari rosak. Untuk makluman, bukan hanya goldbar Powergold sahaja yang di seal rapi, malah kebanyakan produk syarikat lain juga sama … Read More

1 2 3 4 5 7