Petua Untuk Kaki Bengkak Semasa Hamil

| |

Assalamualaikum. Alhamdulillah setakat ni kaki saya belum bengkak lagi. Tapi tak tahulah kalau nanti ada plak, sebab rasanya masalah ni memang biasa jadi kat orang-orang mengandung, kan? Especially yang dah banyak bulan. So kat sini saya nak kongsi satu petua yang saya daapt dari … Read More

Senaman Untuk Ibu Mengandung – Part 03

| |

Assalamualaikum. Ni saya nak kongsi video senaman untuk ibu mengandung part 03 plak. Jangan lupa tengok yang bawah-bawah ni juga ye: 1. Senaman Ibu Mengandung – Part 01 2. Senaman Ibu Mengandung – Part 02 Ehem: Mood blogging merudum sikit sebab semalam dah cuti … Read More

Senaman Untuk Ibu Mengandung – Part 02

| |

Hari tu saya dah share satu video senaman yang sesuai untuk ibu mengandung. Tapi yang tu baru untuk warm-up je. Hehe. Now saya nak share untuk Back and Butt plak. Boleh tengok ni gak ye: Senaman Untuk Ibu Mengandung Part 01 Ehem: Bila nak … Read More

Senaman Untuk Ibu Mengandung

| |

Boleh ke ibu mengandung bersenam? Tak bahaya ke untuk baby? Mungkin ramai ibu-ibu yang mengandung kat luar sana risau pasal benda ni. Yela mesti takut akan bawak kesan buruk pada baby, kan? Tapi yang sebenarnya, ibu mengandung kena juga bersenam. Tapi berpada-pada, jangan terlalu … Read More

1 8 9 10 11