» » Collagen Powder Bantu Atasi Masalah Jeragat

Collagen Powder Bantu Atasi Masalah Jeragat

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

Masalah jeragat bukan sahaja mencacatkan penampilan, tetapi juga boleh menyebabkan seseorang itu kurang keyakinan diri untuk berdepan dengan orang ramai. Masalah jeragat ini merupakan masalah kulit yang utama bagi penduduk Asia, dan lebih ramai wanita yang menghadapi masalah ini berbanding lelaki.

Antara punca yang boleh menyebabkan masalah jeragat ini adalah terdedah kepada cahaya matahari yang terik, penggunaan pil hormon, penggunaan alat kosmetik yang tidak sesuai dengan kulit, dan juga mungkin disebabkan oleh faktor keturunan.

Bagi mereka yang menghadapi masalah jeragat ini, anda boleh menggunakan rawatan-rawatan seperti pengelupasan kimia, laser, dan juga menggunakan krim dan sunblock. Tetapi jika anda risau dengan rawatan-rawatan ini yang nampak seperti agak ‘ekstrem’, anda bolehlah mencuba Shaklee Collagen Powder untuk mengatasi masalah ini dari dalaman.

collagen powder shaklee

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge