» » CoQHealth Plus Untuk Jantung Sihat Dan Tingkatkan Stamina

CoQHealth Plus Untuk Jantung Sihat Dan Tingkatkan Stamina

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

CoQHealth Plus ini merupakan produk terbaru Shaklee. Sebelum ini, Mama sudah pernah kongsikan kelebihan dan kegunaan CoQHealth Plus. Selain daripada elok untuk kesihatan jantung, produk ini juga bagus untuk menambah stamina. Terutamanya bagi mereka yang sudah meningkat umurnya.

koleksi testimoni produk Shaklee

Hari ini, Mama nak kongsikan beberapa testimoni daripada mereka-mereka yang telah mencuba produk kesihatan jantung ini. Perlu diingatkan yang produk ini hanyalah sebagai makanan tambahan (suplemen) sahaja, dan bukannya ubat. Anda tetap perlu meneruskan ubat yang telah diberikan oleh doktor.

testimoni coqhealth plus 1

Selepas amal Shaklee CoQHealth Plus, apa yang rasa ialah degupan jantung lebih laju dan saya sangat bertenaga dan paling best bertahan lebih lama dengan isteri saya. Ini lebih hebat dari vitamin E!!!!

testimoni coqhealth plus 2

Saya bagi mak saya ambil CoQHealth Plus. Semalam tanya feedback dia. Dia suka! Sebab sebelum ni kalau mak tarik nafas dia akan sakit dada. Tapi sejak dia ambil CoQHealth tu dia boleh bernafas selesa dan Alhamdulillah sakit dada dah tak ada. Syukur.

testimoni coqhealth plus 3

coqhealth plus shaklee

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge