» » Harga Omega Guard Murah Bulan Ini Sahaja!

Harga Omega Guard Murah Bulan Ini Sahaja!

posted in: Shaklee | 1

Assalamualaikum.

Alhamdulilah, bulan Disember ini merupakan waktu terbaik untuk mendapatkan Omega Guard dengan harga murah. Ini kerana Shaklee ada membuat promosi beli 6 percuma 1 untuk produk ini. Bagi ibu-ibu yang mencari suplemen untuk kecerdasan otak anak, inilah waktu terbaik untuk anda membeli stok kapsul minyak ikan terbaik ini.

Kelebihan Omega Guard ini ada banyak sangat, dan sangat sesuai untuk diamalkan oleh semua. Boleh dikatakan ianya merupakan satu suplemen untuk seisi keluarga. Bagi yang ada masalah berat badan, boleh makan Omega Guard ini untuk memecahkan lemak. Bagi yang ada sakit sendi, boleh juga mengambilnya sebagai salah satu produk dalam Set Sakit Sendi kerana ianya memelihara fungsi-fungsi sendi.

omega guard shaklee

Harga runcit bagi Omega Guard ini adalah RM136.00 sebotol (90 biji). Bagi anda yang ingin merebut promosi bulan ini, anda akan mendapat penjimatan sehingga 40%! Ini kerana, anda akan memperolehi kesemua yang Mama senaraikan di bawah ini:

  1. TUJUH BOTOL Omega Guard (harga runcit ialah RM136 sebotol, maka tujuh botol bersamaan RM952).
  2. PERCUMA keahlian Shaklee seumur hidup yang bernilai RM75.
  3. Bonus sebanyak RM3X.XX pada bulan berikutnya (dimasukkan terus ke dalam bank).
  4. Akses ke group2 ekslusif untuk pengedar Shaklee di bawah rangkaian kami.

 

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

One Response

  1. […] keluarga. Bagi yang ┬áingin memcuba, eloklah jika anda membuat pembelian dengan cepat kerana ada promosi istimewa Omega Guard pada bulan ini […]

Leave a Reply

CommentLuv badge