» » Inilah Dia Rupa Usus Yang Tak Pernah ‘Dicuci’ Atau Detoks

Inilah Dia Rupa Usus Yang Tak Pernah ‘Dicuci’ Atau Detoks

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

Kadang-kadang ramai yang mengeluh kerana sudah ambil suplemen, tapi tak nampak kesan. Mungkin ada satu langkah yang mereka belum buat lagi, iaitu ‘cuci usus’ ataupun detoks.

Usus adalah tempat di mana nutrien dari makanan akan diserap ke dalam salur darah. Namun, usus kita mungkin jadi ‘berkerak’ kerana segala toksin, lemak, dan lendir telah melekat pada dinding usus.

usus tersumbat

Keadaan ini meyebabkan pembuangan najis tidak teratur dan badan tidak dapat menyerap nutrien yang sepatutnya. Usus yang kotor ini juga akan menjadi tempat untuk pembiakan parasit dan patogen yang boleh mencemarkan sistem badan kita.

Oleh sebab itu, kita perlu mencuci usus (a.k.a detoks) secara berkala bagi memastikan usus berada dalam keadaan yang sihat. Video di bawah menunjukkan perbezaan antara usus yang normal dan usus yang bermasalah. Memang geli bila tengok usus yang bermasalah tu. Tapi begitulah keadaaanya jika kita tak pernah cuci usus!

Cuci Usus Dengan Herb-Lax

Bagi yang dah tengok video di atas dan terus rasa nak beri nafas baru pada usus tersayang, bolehlah cuba Herb-Lax ini. Produk ini bersifat laksatif (pelawas) dan bertindak seperti julap.

herb-lax shaklee

Dengan memakan Herblax, anda akan mendapat kesan-kesan ini;

  • pembersihan najis yang tersekat
  • meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
  • membantu masalah sembelit
  • tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
  • mengempiskan perut
  • ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut

Dengan pengambilan Herb Lax dengan cara yang betul, usus anda akan kembali bersih dan bersedia untuk berfungsi dengan baik. Selepas ini, barulah anda akan nampak kesan yang lebih cepat apabila mengambil suplemen. InsyaAllah.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge