» » Keistimewaan Vivix Setanding Dengan Harganya

Keistimewaan Vivix Setanding Dengan Harganya

posted in: Shaklee | 1

Assalamualaikum.

Ramai yang terkejut apabila tahu harga Vivix ini. Perkataan yang pasti akan terkeluar adalah ‘mahalnya!;. Memang Mama akui harga Vivix ini mahal, dan tak semua orang akan mampu untuk membelinya. Tapi, Vivix mahal bersebab. Bagi Mama harga Vivix setanding dengan kehebatannya kerana ianya dihasilkan dari bahan yang berkualiti tinggi, banyak ujian klinikal dan kajian dilakukan semata-mata untuk produk ini, dan ianya bukan sekadar produk tangkap-muat.

1. INFO UMUM:

Vivix adalah produk anti-penuaan terulung dalam pasaran. Ianya mengandungi ekstrak resveratrol tulen. Ujian makmal menunjukkan bahawa Vivix memberi kesan positif kepada empat jenis mekanisma yang menyebabkan penuaan sel.

AJAIB! Vivix Juga Membantu Untuk Berhenti Merokok, Seperti Yang Diceritakan Oleh Lelaki Ini:

Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya from iReach HD on Vimeo.

2. KEISTIMEWAAN VIVIX:

Terdapat banyak suplemen berasaskan resveratrol yang berada di dalam pasaran. Namun, kandungaan resveratrol dalam Vivix adalah lebih berkesan dan lebih tulen. Ketulenan resvatrol ini sangat penting kerana jika terdapat sebarang bandasing di dalamnya, ianya akan memberikan kesan laksatif (Dr. Stephen Chaney – Profesor Biokimia dan Nutrisi di University of North California).

Penyelidikan yang dijalankan di Universiti Harvard mendapati bahawa kandungan resveratrol yang sangat tinggi diperlukan untuk mendapatkan kesan yang memberangsangkan. Dan Vivix terbukti mampu memberikan kesan ini kerana hanya dengan satu sudu teh Vivix sahaja sudah mengandungi 100mg resveratrol.

vivix shaklee

Tetapi khasiat resveratrol sahaja tidak mencukupi. Oleh itu, Shaklee telah menambahkan khasiat polifenol lain yang didapati daripada anggur Muscadine. Polifenol ini kaya dengan asid ellagik, yang merencatkan fungsi enzim yang terlibat dalam pembentukan protein AGE (advanced glycation end products). Asid ellagik ini bertindak pada salah satu mekanisma penuaan yang tidak dapat dilakukan oleh resveratrol itu sendiri.

3. KANDUNGAN VIVIX:

Vivix membekalkan 100mg resveratrol dalam satu hidangan (satu sudu teh) dan ekstrak ini adalah 98% semulajadi. Vivix tidak mengandungi alkohol, pewarna tiruan, dan juga perisa tambahan.

4. SIAPA PATUT AMBIL VIVIX?:

Vivix sangat sesuai untuk individu yang ingin melewatkan penuaan sel dan yang inginkan kesihatan tubuh badan yang baik. Ianya tidak disarankan bagi ibu mengandung dan ibu menyusu, juga tidak sesuai untuk kanak-kanak.

5. CARA PENGAMBILAN VIVIX:

Vivix cuma perlu diambil satu sudu teh sahaja setiap hari. Hubungi ejen Shaklee anda untuk mengetahui cara pengendalian dan pengambilan Vivix yang betul untuk menjamin keberkesanannya.

Akhir kata dari Mama, mana yang lagi mahal; harga Vivix atau kesihatan?

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

One Response

  1. anuar
    | Reply

    Banyak khasiat Vivix ni. . Produk yang sesuai untuk mereka yang berminat untuk mengekalkan ‘keremajaan’…
    anuar recently posted..Seminar SPM Didik Berita Harian Daerah Sabak Bernam 2013 di PSISMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge