» » Kelebihan Set Berpantang Shaklee

Kelebihan Set Berpantang Shaklee

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

Selepas bersalin, setiap ibu perlu menjalani proses berpantang untuk mengembalikan semula tahap kesihatan badannya. Bergantung kepada individu tersebut, ada yang suka untuk berpantang secara ‘strict’, iaitu semua pantang-larang di ikut dan juga menjaga pemakanan dan pergerakan dengan sangat tegas. Ada juga yang hanya mengambol mudah tentang proses berppantang ini.

Begitu juga dengan pengambilan ubat-ubatan untuk merawat kesihatan dalaman, ada yang suka memakan jamu dan tumbuhan-tumbuhan herba. Tetapi ada juga ibu-ibu moden sekarang ini yang lebih suka untuk memakan produk makanan tambahan untuk merawat dan memberi tenaga kepada mereka.

Bagi yang ingin berpantang secara moden, anda bolehlah menggunakan Set Berpantang Shaklee. Di dalam set ini ada empat produk utama, iaitu B Complex, Zinc Complex, Vitalea, dan Vita-C. Setiap produk ini mempunyai fungsi dan kelebihannya yang tersendiri.

set bersalin shaklee

Jika seseorang ibu itu terpaksa menjalani proses episiotomi semasa melahirkan anak secara normal, ataupun jika si ibu tersebut melahirkan anak secara pembedahan, maka Zinc Complex ini perlu diambil. Kerana ianya menjadikan luka cepat kering dan sembuh.

B Complex pula diperlukan untuk mengawal dan memelihara kesihatan mental dan emosi si ibu. Ini bagi mengelakkan daripada terkena meroyan. Vitalea pula adalah untuk membekalkan si ibu dengan vitamin dan zat mineral penting. Ianya juga berfungsi untuk menambah bilangan sel darah merah. pengambilan Vita-C pula memastikan sistem badan si ibu tetap kuat semasa berpantang.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge