» » Kenapa GLA Complex Perlu Ada Dalam Set Kesuburan Shaklee?

Kenapa GLA Complex Perlu Ada Dalam Set Kesuburan Shaklee?

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

Bulan Ogos sudah sampai ke penghujungnya, maka ini juga bermakna yang promosi GLA Complex beli 6 percuma 1 juga bakal berakhir. Memang rugi sangat-sangat bagi sesiapa yang tak rebur promosi ini, sebab hanya dengan satu botol, anda boleh dapat pelbagai kebaikan GLA Shaklee seperti yang Mama dah pernah kongsikan sebelum ini. Bagi yang sudah biasa mengambil suplemen EPO juga, mungkin anda akan berubah angin kepada GLA Shaklee setelah membaca artikel ini >> GLA Complex Shaklee vs. Suplemen EPO <<

Disebabkan kebaikan GLA Complex ini sangat pelbagai, maka ianya boleh dipadankan dengan suplemen-suplemen Shaklee yang lain untuk merawat sesuatu penyakit atau keadaan yang anda alami. Dan salah satunya adalah GLA Complex ini terdapat di dalam Set Kesuburan Shaklee untuk perempuan.

gla complex shaklee

Kenapa GLA Complex Perlu Ada Dalam Set Kesuburan Shaklee?

Ok, untuk menjawab persoalan ini, kita perlu berbalik semula kepada kebaikan GLA Shaklee. Antaranya adalah membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. Kitaran haid yang teratur ini penting kerana memudahkan seseorang wanita itu untuk mengira waktu suburnya. JIka kitaran haid tidak teratur, kiraan waktu subur menjadi sukar dan tidak tepat. Dan ini sekaligus mengurangkan keberangkalian seseorang itu untuk mengandung. Kitaran haid yang teratur setiap bulan juga menunjukkan yang tahap hormon seseorang wanita itu berada pada tahap yang stabil, dan memudahkan proses kehamilan.

Jadi, perkara penting untuk wanita adalah mempunyai kitaran haid yang teratur. Anda bolehlah mencuba GLA Complex Shaklee ini untuk tujuan ini.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge