» » Misi Kurus Dengan Shaklee

Misi Kurus Dengan Shaklee

posted in: Shaklee | 4

Assalamualaikum.

Semua orang mengimpikan badan yang kurus langsing. Tapi disebabkan oleh faktor pemakanan dan gaya hidup, ramai yang gagal untuk berada di bawah paras obesiti. Kini, terdapat banyak produk kuruskan badan di dalam pasaran. Tapi produk mana yang selamat dan berkesan? Susah kan nak membuat pilihan? Jika anda berminat untuk kurus dengan Shaklee, Mama cadangkan agar anda mengambil tiga langkah mudah ini iaitu (1) detox, (2) pecah lemak, dan (3) bina otot.

(1) DETOX (Herb-Lax)

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Anda perlu ingat bahawa kunci utama untuk kurus adalah detox terlebih dahulu.

(2) PECAH LEMAK (Lecithin)

Fungsi produk ini adalah untuk melarutkan lemak dan kolestrol dalam makanan untuk mudah disingkirkan dari badan. Ianya juga boleh merendahkan paras kolestrol dalam darah dan sekaligus mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.

(3) BINA OTOT (Cinch Shake)

Langkah terakhir adalah bina otot dengan protein. Protein sangat diperlukan untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.

Kenapa perlu mengambil protein? Kerana apabila lemak diuraikan daripada badan, otot diperlukan untuk menggantikan ruangan yang kosong itu bagi mengelakkan kulit kelihatan tidak bermaya, lembik dan kusam. Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan,pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda. Contoh makanan yang kaya dengan protein adalah kacang soya, ikan, telur, hasil tenusu(susu,keju,yogurt), kekacang, avokado, ayam, dan sebagainya.

set kurus shaklee

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

4 Responses

  1. […] berada dalam keadaan terbaik dahulu. Untuk itu, anda perlu detoks badan dulu dengan menggunakan Herb-Lax. herb-Lax ini akan membantu untuk menyingkarkan toksin, lemak, dan kotoran yang melekat pada […]

  2. […] suplemen untuk seisi keluarga. Bagi yang ada masalah berat badan, boleh makan Omega Guard ini untuk memecahkan lemak. Bagi yang ada sakit sendi, boleh juga mengambilnya sebagai salah satu produk dalam Set Sakit Sendi […]

  3. cerita best
    | Reply

    ada jugak produk kurus dari shaklee nie ya…
    cerita best recently posted..Honda Fit 2014 Akan Dilancarkan Di Pasaran JepunMy Profile

  4. […] Macam mana set kurus Shaklee ini bertindak? Anda boleh baca di link ini : KURUS DENGAN SHAKLEE. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge