» » Nak Jadi Ahli Shaklee? Mudah Je Tau!

Nak Jadi Ahli Shaklee? Mudah Je Tau!

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, makin ramai yang berminat untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Ada yang mendaftar untuk mendapatkan harga ahli Shaklee. Dan ada juga yang mendaftar dengan niat untuk berbisnes. Walau apa pun tujuan anda, anda perlulah mendaftar dengan kumpulan yang betul supaya terus mendapat bimbingan tentang cara makan suplemen yang betul dan juga teknik pemasaran Shaklee (offline,online).

Mama dah pernah terangkan tentang cara untuk jadi ahli Shaklee sebelum ini, iaitu dengan cara mendaftar dengan membayar RM65, ataupun anda boleh dapatkan keahlian percuma dengan membeli mana-mana produk Shaklee yang bernilai 200UV (lebih kurang RM650). Dengan pembelian seperti ini, anda akan mendapat bonus pada bulan berikutnya (nilai minimum untuk mendapatkan bonus setiap bulan adalah 150UV).

best ke jadi pengedar shaklee?

Dan bagi bulan September 2014 ini, anda boleh merebut promosi bulanan Shaklee untuk mendapatkan keahlian percuma. Bulan ini merupakan bulan yang istimewa kerana Shaklee mengadakan dua jenis promosi dalam masa yang sama. Promosinya adalah:

1. BELI 6 COLLAGEN POWDER PERCUMA 1

 

 

Dengan pembelian ini, anda akan mendapat keahlian percuma (jimat RM65) kerana nilai UV untuk 6 kotak Collegen Powder ini adalah 444UV. Dan anda juga akan dapat satu kotak Collagen Powder secara percuma yang biasanya berharga RM298 sekotak. Selain itu, anda juga layak untuk mendapat bonus pada bulan berikutnya.

2. BELI 3 MEAL SHAKES PERCUMA 1

meal shakes shaklee

 

Untuk pembelian promosi Meal Shakes, tak boleh nak dapatkan keahlian percuma ye sebab UV nya hanya 93 sahaja. Tapi anda akan mendapat empat canister Meal Shakes pada harga untuk 3 canister sahaja. Inipun dah sangat-sangat berbaloi tau!

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan promosi hebat ini ye. =)

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge