Tutorial – 4 Perkara Wajib Elak Dalam Blog

| |

~SILA KLIK TAJUK ENTRY UNTUK KOMEN~ Psssstttt…Sebelum start masuk entry betul…Just nak tanya..OK tak layout baru blog ni? Aku tukar lagi, sebab dah bosan dengan yang lama..Kalu dulu kaler pink, now kaler purple plak..Oh dah macam tema kahwin hari tu plak: PINK PURPLE… =) … Read More

Rindu Bertandang Lagi

| |

Ya, aku teramat rindu pada orang itu, pada wajah itu, dan pada suara itu.. aku rindu sangat padanya… perasaan ini hadir dengan tiba2… tak tahu kenapa.. bila mendengar orang berkata mengenai dirinya, aku terkilan… kerana aku tak dapat merasa hidup lama dengannya… bila mereka … Read More

Oh perempuan..

| |

Selama hampir dua bulan aku menjalani praktikal, banyak yang aku telah belajar..bukan sahaja mengenai Good Manufacturing Practice (GMP), tetapi yang paling aku hargai adalah pendedahan kepada dunia pekerjaan, yang penuh dengan ragamnya..dan juga mengenai ragam manusia.. sebelum ini, kehidupan aku hanyalah dikelilingi dengan pelajar2 … Read More

Protected: Kisah Itu

| |

There is no excerpt because this is a protected post.

1 176 177 178 179 180