Protected: kisah kau dan aku

| |

There is no excerpt because this is a protected post.

saat terakhir bersama mu (sticky post)

| |

Joe ada buat contest…dan hadiah2 yang ditawarkan sangat2 menarik..aku nak mencuba nasib ni..harap2nya menang la.. =) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: “Badariah, abang kamu datang untuk bawak kamu pulang ke rumah” kata guru ku. Aku terkesima. Apa yang telah terjadi? Kenapa dengan Abah? Di dalam hati kecil ku … Read More

Kampus baru UiTM Puncak Alam

| |

aku dah abes exam!! wah, syok sangat2x.. tapi bila dah habis exam ni macam tak ada mood pulak nak update blog..hehehe.. =p macam tak sangka je aku dah habis third year..and nak masuk final year dah..huhu..takutnya..nama2 ubat pun banyak yang aku tak ingat lagi..macam … Read More

Protected: inilah aku

| |

There is no excerpt because this is a protected post.

1 177 178 179 180