» » Pengedar Shaklee Parit Raja, UTHM, Pura Kencana, dan Batu Pahat

Pengedar Shaklee Parit Raja, UTHM, Pura Kencana, dan Batu Pahat

posted in: Shaklee | 2

Assalamualaikum.

Mama merupakan pengedar Shaklee di kawasan Parit Raja, UTHM, Pura Kencana dan Batu Pahat. Jika anda berada di kawasan-kawasan ini, anda boleh mendapatkan produk Shaklee secara terus dengan Mama. Mama menyediakan perkhidmatan Cash on Delivery (COD) bagi pelanggan-pelanggan yang meerlukan stok vitamin mereka dalam kadar segera. Tempat pertemuan untuk COD akan ditentukan kemudian.

Bagi yang tinggal di kawasan-kawasan lain, anda masih boleh untuk berurusniaga dengan Mama, tetapi segala penghantaran produk Shaklee akan dibuat melalui khidmat kurier. Syarikat kurier yang digunakan adalah GDex ataupun CityLink, bergantung kepada keadaan.

Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee, anda juga boleh hubungi Mama untuk menyertai kumpulan kami (Diamond Network). Kumpulan ini bernaung di bawah kumpulan besar Jutawan, yang sudah berjaya menghasilkan ramai Masters Shaklee. Mama sedang mengumpulkan para pengedar Shaklee seluruh Malaysia, dan penyertaan anda memang amat dialu-alukan.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

2 Responses

 1. Denaihati
  | Reply

  Mudah orang kawasan B Pahat boleh COD dengan cepat.
  Denaihati recently posted..Rahsia orang kaya bertambah kayaMy Profile

 2. anuar
  | Reply

  Rindunya dekat pekan koboi parit raja dan UTHM. . Saya belajar dekat sana selama 6 tahun setengah. .. Puan pun x Student UTHM juga ke dulu?
  anuar recently posted..Hobi Terbaru Isteri Saya, Cantik Tak? (Bahagian 25)My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge