» » Promosi Shaklee Collagen Powder Yang Meletup

Promosi Shaklee Collagen Powder Yang Meletup

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

Bagi yang belum tahu, untuk bulan ini Shaklee ada buat dua promosi tau. Pertama, beli 6 percuma 1 untuk Shaklee Collagen Powder. Kedua, beli 3 percuma 1 untuk Meal Shakes. Menarik betul kan promosi bulan ini? Rugi kalau tak rebut tau.

Bagi yang nak cantik, mestilah kena rebut promosi Collagen Powder ni. Terutamanya bagi orang perempuan. Mestilah nak kekal awet muda, kan? Walaupun umur semakin meningkat, pasti kita tak mahu jika kedut-kedut halus mula muncul, terutamanya di bahagian muka.

collagen powder shaklee

Jadi sebagai langkah pencegahan, kita kenalah amalkan pengambilan suplemen kolagen ini dari awal. Anda tahu tak, apabila umur kita mencecah 25 tahun, penghasilan kolagen akan semakin berkurang? Jadi, makin lama, jumlah kolagen dalam badan akan berkurang. Dan akan muncullah simptom-simpton kekurangan kolagen seperti kulit kering, kulit berkedut, masalah jeragat, dan banyak lagi.

Anda boleh baca di link yang Mama sertakan ini untuk tahu  mengenai fungsi kolagen dan kenapa Shaklee Collagen Powder adalah pilihan terbaik untuk kekal awet muda.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge