» » Rawatan Terbaik Untuk Luka Kencing Manis

Rawatan Terbaik Untuk Luka Kencing Manis

posted in: Shaklee | 1

Assalamualaikum.

Penyakit kencing manis adalah satu keadaan di mana paras gula di dalam darah melebihi dari paras normal. Dalam keadaan biasa, sakit ini tidaklah begitu merumitkan kecuali apabila pesakit sudah mula terpaksa mengambil suntikan insulin. Namun ianya boleh menjadi suatu perkara yang merisaukan apabila penghidap sakit kencing manis mendapat luka, samaada kecil atau besar.

Ini kerana luka yang dialami oleh pesakit kencing manis akan lambat sembuh, dan boleh menyebabkan komplikasi jangkitan kuman jika tidak dijaga dengan baik. Dan jika ianya berlanjutan, boleh menyebabkan gangrene sehingga anggota badan yang rosak tersebut terpaksa dibuang melalui pembedahan.

Dalam entri sebelum ini, Mama ada kongsikan beberapa jenis produk Shaklee untuk merawat kencing manis. Dan antara produk tersebut adalah Vivix. Bagi penghidap kencing manis yang kronik dan mereka yang sudah mengalami luka, Mama cadangkan agar anda mengambil suplemen Vivix ini sebagai ikhtiar.

vivix shaklee

Anda mungkin mengatakan yang harga Vivix ini terlalu mahal. Tapi adakah harga produk ini lebih mahal dari kesihatan? Ataupun harga produk ini lebih mahal dari anggota badan yang ada kemungkinan dipotong? Rasanya tidak salah untuk berbelanja demi kesihatan. Jika ada ibu atau ayah yang menghidap sakit kencing manis, apakata kalau anak-anaknya berkongsi duit untuk membeli suplemen Vivix ini buat mereka setiap bulan?

Dan kalau anda beli dua botol Vivix, anda sudah layak untuk mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma untuk seumur hidup.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

One Response

  1. Atasi Masalah Ketagih Merokok Sebelum Terlambat | Blog Pengedar Shaklee
    | Reply

    […] ajaib Vivix. Sebelum ini Mama pernah kongsikan yang Vivix ini sesuai untuk pesakit darah tinggi, kencing manis, dan strok. Vivix juga sesuai diamalkan oleh orang-orang yang nak awet muda, macam Ayu […]

Leave a Reply

CommentLuv badge