» » Resepi ESP Yang Sedap Dan Menyengat

Resepi ESP Yang Sedap Dan Menyengat

posted in: Shaklee | 0

 

Assalamualaikum.

Anda dah baca tak entri ‘Suplemen Shaklee Yang Mana Paling Penting Untuk Diambil?’ yang Mama dah kongsikan sebelum ini? Dalam entri tersebut, ESP Shaklee merupakan salah satu suplemen penting yang perlu diambil terlebih dahulu. ESP ni diperbuat daripada soya, dan rasanya juga sudah semestinya seperti soya.

Tapi tak semua orang boleh terima rasa ESP ini jika hanya dicampur dengan air masak semata-mata. Terutamanya bagi mereka yang tak minum susu dan tak boleh tengok minuman yang berwarna putih. Ada orang yang tak boleh terima rasa soya, sampaikan membazir je ESP yang dibeli tu.

Kali ini, Mama nak berkongsi resepi ESP yang boleh digunakan untuk mengatasi masalah ini. Anda boleh campurkan satu sudu ESP dengan apa-apa minuman kegemaran anda, dan kemudian goncang dengan menggunakan shaker. Bagi Mama, kalau goncang guna shaker ini lagi bagus sebab tak ada ketulan-ketulan ESP di dalam minuman tu nanti, jika dibandingkan kalau kita kacau dengan menggunakan sudu sahaja.

resepi esp sedap

Selain itu, anda juga boleh campur satu sudu ESP dengan buah-buahan pilihan anda, dan letakkan sekali beberapa ketulan ais kecil dan kemudian dikisar menjadi ice blended. Dengan cara ini, anda bukan sahaja dapat menikmati khasiat ESP, tetapi juga khasiat di dalam buah-buahan tadi.

Jom kita amalkan minum ESP hari-hari, OK? Jika ambil ESP ini sebelum makan, kita akan rasa kenyang dan dapat mengawal pengambilan makanan seharian. Jika diambil sekali bersama agen detoks dan agen pembakar lemak, InsyaAllah boleh kurus tau!

Dan semestinya pengambilan ESP ini akan membantu anda untuk mendapatkan kulit yang cantik, seperti yang Mama dah kongsikan di entri ‘Testimoni ESP Untuk Kulit Cantik’ ini.

esp shaklee

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge