» » Risau Dengan Masalah Pigmentasi?

Risau Dengan Masalah Pigmentasi?

posted in: Shaklee | 4

Assalamualaikum.

Masalah pigmentasi boleh mencacatkan penampilan seseorang, terutamanya jika kesan pigmentasi tu ada banyak di muka. Menurut Doktor Koh Chuan Keng (pakar kulit), masalah pigmentasi tidak boleh dirawat sepenuhnya, tetapi cuma boleh dikurang atau dihalang pengeluarannya.

Cara untuk mengelakkan masalah pigmentasi ini daripada muncul adalah dengan mengurangkan pendedahan kepada cahaya matahari secara melampau. Ini dapat dilakukan dengan menyapu krim pelindung cahaya matahari (sunblock cream). Sapuan hendaklah disapu selang tiga jam jika kita terdedah kepada cahaya matahari.

Jika masalah pigmentasi ini sudah muncul, anda cuma boleh berusaha untuk mengurangkannya dengan memilih produk yang sesuai. Antara produk yang boleh mengurangkan masalah pigmentasi ini adalah Shaklee Collagen Powder.

collagen powder shaklee

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

4 Responses

 1. onecik
  | Reply

  memang tbaik…satu family guna shaklee…
  onecik recently posted..Give Away AidilfitriMy Profile

 2. […] munculnya tanda-tanda penuaan seperti kulit kusam dan tak berseri, kulit berkedut dan mula kendur, pigmentasi kulit, cepat letih dan lesu, sakit sendi, mudah lupa, dan kurang penglihatan. Semua ini berkaitan dengan […]

 3. Khairul Zamri
  | Reply

  kollagen mmg terbaik dan berupaya merawat muka kita
  Khairul Zamri recently posted..Putu Bambu – Jana Pendapatan di Bulan RamadhanMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge