» » Set Cantik Shaklee Untuk Semua Orang

Set Cantik Shaklee Untuk Semua Orang

posted in: Shaklee | 0

 

Assalamualaikum.

Sebelum teruskan pembacaan, jomlah tengok dulu video best ni. Mesti anda tak percaya tengok perubahan ketara yang berlaku pada kulit muka Cikpuan ini. Jangan tersalah pilih produk tau!

Lepas 7 Tahun Geram Muka Berjerawat Teruk, Ini Yg Dia Buat from iReach HD on Vimeo.
 

Semua orang idamkan kulit yang cantik, tidak kusam, dan juga bebas dari perut jerawat. Memang semua cela ini dapat ditutup dengan menggunakan mekap. Tetapi, adalah lebih mudah untuk diuruskan jika kulit kita sudah bebas dari sebarang masalah kulit ini.

kulit cantik

Jika anda ingin merawat kulit dari dalam, Mama cadangkan agar anda mencuba set cantik Shaklee ini. Set ini terdiri daripada tiga produk iaitu B Compleks, Vita-C Sustained Release, dan Vita-E Complex. Mesti ada yang tertanya-tanya kenapa perlu ambil sampai tiga jenis vitamin, kan?

Ini kerana setiap vitamin ini mempunyai fungsi yang tersendiri. B Complex membantu merawat masalah jerawat kerana kekurangan vitamin B12 akan menyebabkan masalah jerawat muncul. B Complex ini juga membantu untuk memperbaharui sel-sel kulit, mencegah pigmentasi dan melambatkan proses penuaan.

set kulit shaklee

Vita-C pula membantu mencerahkan kulit dari dalam. Vitamin C juga penting untuk pembentukan kolagen, dan ini menjadikan kulit menjadi tegang. Manakala Vita-E Complex pula berperanan untuk memudarkan parut jerawat dan parut-parut lain.

Jadi, dengan pengambilan set ini secara konsisten, InsyaAllah anda boleh mendapatkan kulit cantik yang diidamkan selama ini. Dan setiap set ini tahan untuk kegunaan 4-6 bulan tau. Berbaloi sangat tau!

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge