» » Dapatkan Shaklee Collagen Powder Pada Harga Murah

Dapatkan Shaklee Collagen Powder Pada Harga Murah

posted in: Shaklee | 1

Assalamualaikum.

Dah lama berminat nak cuba Shaklee Collagen Powder, tapi terkejut melihat harganya? Jika ya, bulan ini merupakan waktu terbaik untuk anda membelinya kerana Shaklee ada mengadakan promosi untuk Collagen Powder.

Jika tanpa promosi, harga Shaklee Collagen Powder ini adalah RM298 sekotak. Tetapi hanya dengan pembelian tiga kotak sahaja, anda sudah boleh mendapatkan keahlian Shaklee seumur hidup secara percuma dan dapat beli produk Shaklee pada harga ahli. Apa yang lebih menarik, anda akan mendapat bonus tunai pada bulan berikutnya. Beli tiga kotak sahaja pun, dah dapat banyak keuntungan, kan?

collagen powder shaklee

Nak lagi untung? Belilah enam kotak sekaligus, kerana anda akan dapat kotak ketujuh secara percuma! Dahlah dapat keahlian percuma, dapat lagi satu kotak percuma, dan pada bulan berikutnya, akan dapat juga bonus tunai! Memang berbaloi-baloi.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

One Response

  1. Juan
    | Reply

    banyak produk dlm blog nih, terbaik lah
    Juan recently posted..Mengkuang Dam – Best Jogging Place In PenangMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge