» » Meal Shakes Yang Sedap

Meal Shakes Yang Sedap

posted in: Shaklee | 2

Assalamualaikum.

Bersempena dengan promosi Meal Shakes bulan ini, beli 6 percuma 1, Mama pun nak berkongsilah dengan anda pasal Meal Shakes ini. Baca dulu tentang produk ini, lepastu barulah boleh pilih samaada nak cuba atau tak, kan?

Meal Shakes ini dalam bentuk serbuk yang dicampurkan ke dalam air untuk dijadikan sebagai minuman. Ianya berperisa vanila, dan bau harumnya sudah pasti membuka selera anda untuk menikmatinya. Meal Shakes membekalkan anda dengan sumber protein yang lengkap dengan kesemua amino asid yang diperlukan oleh tubuh badan untuk tumbesaran yang sempurna.

Ianya juga turut dilengkapi dengan vitamin dan mineral tambahan. Ianya membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh. Selain itu, Meal Shakes juga kaya dengan kalsium dan fiber serta rendah lemak dan rendah glisemik.

meal shakes shaklee

Meal Shakes sesuai di ambil oleh:

  • Bayi bermula 1 tahun ke atas
  • Kanak-kanak
  • Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
  • Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
  • Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
  • Warga tua

Ibu-Ibu Ini Tahu Apa Perlu Buat Bila Anak Kurus Kering dan Sering Sakit di Taska:

Pengambilan Meal Shakes bagi kanak-kanak boleh meningkatkan keupayaan minda dan meningkatkan sistem pertahanan badan. Bagi anak yang kurang selera makan, Meal Shakes ini akan membantu untuk tambah selera makan. Ianya juga boleh membantu masalah sembelit disebakan oleh kandungan fiber yang ada didalamnya.

Tetapi harus diingatkan, Meal Shakes tidak sesuai diambil bagi mereka yang alergik pada soya dan susu lembu, juga bagi mereka yang ada ‘lactose intolerance’.

Anda berminat untuk dapatkan Meal Shakes ini? Rugi kalau tak dapatkan sekarang, sebab tengah promosi ni. Kalau harga biasa RM113.75 WM / RM121.25 EM. Tapi untuk bulan Jun ni, beli 6 percuma 1. Boleh simpan stok untuk berbulan-bulan. Sebab tak tahu bila lagi Shaklee akan adakan promosi Meal Shakes ini. Jangan lepaskan peluang! =)

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

2 Responses

  1. […] dari cara-cara di atas, ibu juga mungkin boleh memberikan anak meminum Meal Shakes kerana di dalamnya terdapat serat yang boleh membantu proses pembuangan. Selain itu, Meal Shakes […]

  2. […] jika usaha-usaha di atas tidak membantu, mungkin anda harus mencuba suplemen Meal Shakes ini. Meal Shakes dapat membantu untuk menambahkan selera makan anak. Jangan terkejut jika selepas […]

Leave a Reply

CommentLuv badge