Pengalaman Batuk Teruk Semasa Mengandung

| |

Assalamualaikum. Kali ni saya nak kongsikan pengalaman semasa mengandungkan ‘Aqeelah. Masa tu, saya mengalami batuk teruk dari awal mengandung dan batuk tu hanya betul-betul hilang selepas bersalin. Setiap kali batuk, area belikat saya akan rasa sakit. Dah pergi urut pun, tapi sakit tu tetap … Read More

Cabaran Ketika Hamil Yang Orang Lelaki Tak Akan Rasa

| |

Assalamualaikum. Mengandung memang menyeronokkan. Terutamanya bila dapat rasa bayi bergerak dalam perut. Tapi sebelum nak sampai ke saat itu, pasti ada banyak cabaran yang kita perlu lalui dulu.   Bagi yang dah pernah mengandung, mungkin dengan membaca entri ini akan membuatkan anda terkenang saat-saat … Read More

Lil’ Baby Ku Sayang | Pengalaman Mengandung di Negara Orang

| |

Assalamualaikum. Rasanya ramai yang dah tahu kot yang saya sekarangni tengah mengandung anak yang kedua. Yang belum tahu, hah inilah dia den nak bagitahu ni hah. Si Ammar nak jadi Abanglong dah tak lama lagi ni. Semalam kitorang pergi jumpa gynae, yang appointmentnya dah … Read More