» » Atasi Masalah Anak Tak Fokus Belajar Dengan Omega-3

Atasi Masalah Anak Tak Fokus Belajar Dengan Omega-3

posted in: Shaklee | 1

Assalamualaikum.

Kebaikan Omega-3 dalam perkembangan otak yang baik memang tak dapat disangkal lagi. Omega-3 juga mampu meningkatkan daya fokus seseorang. Bagi ibubapa yang mempunyai anak yang menghadapi masalah ADHD (attention deficit hyperactive disorder), sudah semestinya risau dengan keadaan anak tersebut bukan? Salah-satu alternatif yang boleh diambil adalah dengan memberikan suplemen minyak ikan yang kaya dengan Omega-3.

Mama kongsikan dengan pembaca semua sebuah video menarik yang menunjukkan perubahan positif pada seorang kanak-kanak yang diberikan suplemen minyak ikan setiap hari.

Alhamdulillah, nampak gayanya banyak betul perubahan yang dialami oleh Elliot selepas konsisten dengan pengambilan suplemen minyak ikan setiap hari. Dan sudah semestinya perubahan ini merupakan perubahan positif dan amat menggembirakan hati si  ibu.

omega guard shaklee

Bagi yang mencari suplemen minyak ikan yang terbaik, Mama cadangkan agar anda mencuba Omega Guard Shaklee. Walaupun terdapat banyak produk minyak ikan di pasaran, tetapi minyak ikan di dalam Omega Guard ini adalah yang terbaik dan tulen, serta bebas dari bahan tercemar seperti merkuri.

Kelebihan Omega Guard bukan setakat untuk merangsang otak, tetapi ada banyak lagi kelebihan lain sehinggakan boleh diamalkan oleh seisi keluarga. Bagi yang  ingin mencuba, eloklah jika anda membuat pembelian dengan cepat kerana ada promosi istimewa Omega Guard pada bulan ini sahaja.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

One Response

  1. anuar
    | Reply

    Terima kasih di atas perkongsian info. . Omega 3 memang bagus untuk merangsang daya ingatan. .
    anuar recently posted..Pengalaman Berharga Menyertai Himpunan Penulis Blog Terbesar di MalaysiaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge