» » Vita-E Complex Shaklee

Vita-E Complex Shaklee

posted in: Shaklee | 1

Assalamualaikum.

Untuk hari ni Mama nak kongsikan dengan anda semua tentang satu lagi produk Shaklee yang mendapat permintaan hangat, iaitu Vita-E Complex. Vita-E Complex ini mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E.

Kenapa perlu ada selenium? Pengambilan vitamin E perlulah lengkap dengan selenium untuk mendapat kesan pengambilan yang optimum manakala tanpa selenium ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.

vita-e complex shaklee

Vitamin E bertindak sebagai antioksidan yang menghalang radikal bebas dan mencegah kerosakan sel. Vitamin E juga membantu mengekalkan vitamin A dan vitamin C dalam badan. Dari segi kecantikan pula, vitamin E dapat membantu pembentukan kulit yang sihat dan mengurangkan kesan parut. Sebab itulah vitamin E sesuai digunakan oleh mereka yang inginkan kulit yang cantik.

Terdapat banyak lagi manfaat vitamin E ini, dan antaranya ialah:

 • melindungi sel darah merah
 • membantu dalam pembentukan sel
 • mengurangkan kesan pembengkakan atau inflamasi
 • Meningkatkan antibodi tubuh
 •  Penting untuk kesihatan kardiovaskular dan kesihatan organ seks yang baik
 • Memberi kelegaan akibat simptom PMS, simptom menopos, serta kesakitan sendi dan otot

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

One Response

 1. Rahsia Kulit Cantik
  | Reply

  […] untuk kulit cantik terdiri daripada kombinasi B Complex, Vita-C Plus, dan Vita-E. Ingat BCE, ingat kulit cantik! Jadi apa kelebihan yang ada pada ketiga-tiga jenis vitamin ini […]

Leave a Reply

CommentLuv badge